Aadwork logo wit

Zo maak je wél indruk met PowerPoint

89ef1b9f 8908 4f1f a31b 119d8ca7882b

PowerPoint is een krachtige tool om je boodschap overtuigend over te brengen. Het kan echter ook gemakkelijk fout gaan als je niet op de juiste manier te werk gaat.

Huisstijl handboek is essentieel voor je merk

5ade45de 88c5 4ba3 abd2 c8dc528e90af

Een huisstijl handboek, ook wel bekend als brand identity guide of style guide, is een document dat de regels en richtlijnen voor de visuele identiteit van een merk of bedrijf vastlegt.

Samen aan de slag voor Intertoys

huisstijl ontwerpen voor intertoys en winkelbezoek veenendaal

Vandeez Creative Agency is een van mijn leukste opdrachtgevers. Aadwork werkt al sinds 2014 freelance met Vandeez aan creatieve projecten. Een van de leukste projecten is het ontwerpen van de nieuwe huisstijl van Intertoys. Een ontwerp dat omarmt wordt door de franchise-nemers Intertoys wilde een nieuwe stijl. Een speels, creatief ontwerp, dat omarmt wordt door […]

Omzet door een goed netwerk

BNI Zilvermeeuwen 7 1

Ik netwerk heel wat af. Omdat het noodzakelijk is als ondernemer om contacten op te bouwen en te onderhouden. Daarnaast vind ik het gewoon erg leuk. Bitterballen en open coffees Ik ben gek op bitterballen en koffie. Bijeenkomsten als de Bitterballenborrel en Open Coffee woonde ik regelmatig bij. Vrijblijvend en supergezellig. Business Network International In […]

Voordelen van een goede PowerPoint template

powerpoint template laten maken door grafisch ontwerper aad wagner van aadwork uit bink36 in den haag

PowerPoint is een geweldige app om te gebruiken bij een presentatie. Het is makkelijk in het gebruik. Zeker als je een goed ontworpen template gebruikt, is er meer mogelijk dan je denkt.

Logo laten ontwerpen? Dan ben je nog niet klaar!

heineken closeup

Als ondernemer wil je herkenbaar zijn, een merk dat uitstraalt waar je voor staat. Hoe krijg je dat voor elkaar? Alleen een logo laten ontwerpen is niet genoeg. Zelfs zonde van je geld. Want hoe vrolijk, hip of strak je logo ook is, als het bij dat ene plaatje blijft heb je er eigenlijk niks […]

Adobe Stock ‘amuse’

download 8

Adobe Stock gebruik ik als ontwerper regelmatig bij de vormgeving van producten. De zoekresultaten zijn af en toe amusant!

8 Uur Overwerken

download 9

Aadwork leverde als ontwerper een creatieve bijdrage aan de eerste 8 Uur Overwerken voor het goede doel (8UO) in Pijnacker-Nootdorp.

Vormgeving in kopij, tja…

download 12

Lettertypes en kleuren geven je document een mooie uitstraling. Maar wat doet de grafisch ontwerper met die prachtige vormgeving? Tja… niks!

Logo met lijntjes

download 15

Ik zag vorige week weer zo’n bedrijfsauto rijden. Eentje waarop een logo geplaatst is met witte lijntjes eromheen. Vaak een killer voor de leesbaarheid.

Stockfoto nodig?

download 18

Stockfotografie is een fantastisch middel om de vormgeving van je folder of je website op een voordelige manier te voorzien van mooi beeld. Wat zijn de voor- en nadelen van stockfoto-gebruik?

Goede profielfoto op je social media

download 20

Een goede profielfoto op social media? In dit artikel geef ik je een aantal praktische tips waarmee je een perfecte profielfoto kunt maken op je computer.

Foto’s op je Twitter-profiel

download 21

Welke social media sluiten het beste aan op jouw bedrijf? In deze blogpost kijken we naar een Twitter-profiel en de formaten van de foto’s die je kunt gebruiken.

Geen pixels met vectoren

download 24

Als je met afbeeldingen werkt, is het belangrijk dat je op het formaat en het aantal pixels let. Maar het is een alternatief: vectoren.

Welk lettertype kies jij?

download 33

Hoe kijk jij naar lettertypes? Is het je weleens opgevallen dat het standaard lettertype waarmee Microsoft Word begint Calibri heet?

Een logo op maat

download 29

Een uitgewerkt plan bij de start van je bedrijf… Veel ondernemers weten na het eerste jaar pas écht welke koers ze willen gaan varen.

Een logo zonder knaken

download 30

Zeker als je start met je onderneming wil je besparen op zoveel mogelijk onnodige uitgaven. Maar een logo zonder knaken, kan dat?

Visitekaartjes-gêne

download 32

Visitekaartjes-gêne! Weleens meegemaakt? Of is het een gevoel dat ik als logo- en huisstijlontwerper bij mensen oproep?

Logo, huisstijl, merk!

logo laten ontwerpen met een merk in gedachte uai 1032x397 1

Jouw bedrijf is een merk! Zoals Coca Cola, Apple, Starbucks en Nike, alleen op kleinere schaal.