Aadwork logo wit

Hoe werk je efficiënt toe naar het perfecte ontwerp?

Al meer dan 200 klanten hebben gewerkt met de bewezen ontwerp methode van Aadwork. Jij staat zelf aan het roer en bepaald de koers die Aadwork op gaat met zijn ontwerpen.

Samen werken totdat jij 1OO% tevreden bent!

martijn krijtenburg

Martijn Krijtenburg

Destimotus
5/5
Zoals ik als filmmaker denk in (film)beelden, denkt Aad in grafische beelden. Daarnaast is hij ook nog eens goed onderlegd op ICT-gebied.
paul weyling profielfoto

Paul Weyling

Mentaalbewust
5/5
Aad is een echte topper in zijn werk en een betrouwbare partner om mee samen te werken. Hij heeft voor ons bedrijf Mentaalbewust de website ontworpen en gebouwd in WordPress. Daarnaast heeft Aad ook ander grafisch ontwerp-werk voor ons uitgevoerd.
foto yorick de lange 1024x1024 1

Yorick de Lange

Baseline STM
5/5
Aad is een creatieve duizendpoot, hij denkt mee en luistert goed. Afgelopen jaren heeft hij al mijn content op één of andere manier visueel weten te maken en mooi ook! Naast dat Aad betrouwbaar is, is hij ook ook erg flexibel. Zo heeft hij heeft mij diverse keren last minute kunnen helpen!
1619805468576

Evelien Lems

Pure Living
5/5
Aad dacht mee in alles wat we tegen kwamen tijdens het maken van de nieuwe huisstijl en website. Hij gaf tips over handige tools en wist goed hoe ik achter de schermen alles strak moest regelen.
Open Ateliers Den Haag

Thea Bonnecroy

Open Ateliers Den Haag
5/5
Al 4 jaar verzorgt Aad het mooie, kleurige infoblad voor Open Ateliers Den Haag. Een oplossingsgerichte creatieve meedenker. Professioneel, nauwkeurig en snel.
Grafisch ontwerp voor het artwork van de cd release van Jan Vink en Jerry Kleisen door Aadwork uit BINK36 Den Haag

Jan & Jerry

Jan & Jerry
5/5
Aad is een zeer creatieve geest en art director. Hij heeft ons blij gemaakt met een zeer passend totaal-ontwerp voor onze eerste CD September­kinderen.
Logo ontwerp laten maken zoals Daphne Zannoni The Kick Ass Virtual Assistant door Aadwork uit BINK36 Den Haag

Daphne Zannoni

The Kick Ass Virtual Assistent
5/5
Aad kon goed uit de voeten met mijn moodboard. Concepten volgden snel en ik kreeg precies het onderscheidende logo dat bij mij en mijn bedrijf past.
Kim Kreeft anderen BV Rotterdam

Kim Kreeft

+anderen
5/5
Aad past helemaal bij ons Rotterdamse bedrijf: recht door zee en duidelijk. Bij Aad heb ik het gevoel dat je waar voor je geld krijgt en niet betaalt voor een mooi kantoor, een duur pak of allerlei franje. Je krijgt gewoon kwaliteit.
viafix icon v cyaan

Meindert Verschuur

Zomena BV
5/5
Fijne vent. Denkt goed mee. Handig en veelzijdig. Creatieve benadering en kwalitatieve uitvoering. Goed bereikbaar en korte doorlooptijden. Heel redelijke tarieven. Aanrader!
Hanneke Hoogendijk Belasting en Douane Museum Rotterdam

Hanneke Hoogendijk

Belasting & Douane Museum
5/5
Het fijne aan Aad is dat hij zo goed meedenkt. Wij zijn echt niet de makkelijkste opdrachtgever. Aad vindt dat geen probleem. Hij pakt het altijd heel geduldig op en komt dan met zijn eigen creatieve ideeën. Dat werkt heel prettig!
Steef van der Kruit Zorgdrager Delft

Steef van der Kruit

Zorgdrager
5/5
Aad is goed in staat binnen het pakket van eisen zijn eigen schwung aan concepten toe te voegen (meerwaarde!). Het droge feit dat Aad gewoon lekker zichzelf blijft, betekent dat het traject van idee tot uitvoering geen vervelende verrassingen kent.
Christy van der Sman Vandeez Reclame Nootdorp

Christy van der Sman

Vandeez
5/5
Aad is zeer zelfstandig, voelt de opdracht haarfijn aan en erg sympathiek. Dat is belangrijk, omdat hij ons visitekaartje bij de klant is. De creativiteit van Aad is een upgrade van onze designs.
Bas van Gool 1uur.nu Gorinchem

Bas van Gool

1uur.nu
5/5
Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en resultaten van Aadwork. Aad maakt duidelijke afspraken en geeft ook professioneel tegengas als hij dat nodig vindt. Zo ontstaan de beste producten!
Ineke Kouwenberg Communicatie Advieseur Gemeente Den Haag

Ineke Kouwenberg

Gemeente Den Haag
5/5
Aad is fijne vent en een enorm geta­len­teerde creatieve­ling. Hij kan echt heel veel. Vooral echt luisteren. Zodat je krijgt wat je bedoelt, ook al wist je dat zelf nog niet…
Edwin Dirkzwager CIP Software Zoetermeer

Edwin Dirkzwager

CIP Software
5/5
Aad heeft voor ons bedrijf een logo en huisstijl ontworpen voor KANTAN. Het was direct de spijker op zijn kop. Aad luistert goed, voelt goed aan wat de bedoeling is. Mooi strak ontwerp. Samenwerking is prima bevallen.
Arnout Vree Avetica Moodle

Arnout Vree

Avetica
5/5
Het is fijn samenwerken met deze professional. Hij staat open voor feedback en geeft daarmee invulling om samen tot een mooi resultaat te komen.
Geraldine Dijk Architect2GO Nootdorp

Geraldine Dijk

Architect2GO
5/5
Aad is een prettig persoon om mee samen te werken en begreep goed welk idee er achter mijn website moest zitten. Hij is zeer kundig en geeft goede adviezen m.b.t. het inrichten van de website.
Barry Kouer Honescon Praktijkgericht Ondernemen

Barry Kouer

Honescon
5/5
Aad is een zeer kundige, behulpzame en integere specialist op het gebied van grafische vormgeving, in de ruimste zin des woords. Hij zet zijn creativiteit maximaal in om jouw onderneming zo goed mogelijk te onderscheiden.
Yvonne van den Bergh Stories Worth Sharing Den Haag

Yvonne van den Bergh

Sproet Image Consultancy
5/5
Aad heeft een infographic gemaakt en dat was meteen de spijker op z'n kop! De combinatie met graphics en goede heldere tekst maakt het een duidelijk en leuke infographic, waarmee deelnemers in de training kunnen werken! Aanrader.
Rob Lamping Fotografie Benthuizen

Rob Lamping

Rob Lamping Fotografie
5/5
Meerdere projecten gedaan met Aad. Altijd fijn om met hem samen te werken. Creatief, analytisch en pragmatisch! Goede en doordachte ontwerpen waar je als bedrijf wat mee kan.
Gerrit de Heus Fotografie Gouda

Gerrit de Heus

Gerrit de Heus Fotografie
5/5
Aad heeft een complete huisstijl voor mij ontwikkeld. Hij betrekt je bij het hele proces. Met het eindresultaat kan ik mijn bedrijf veel beter presenteren op (o.a.) sociale media. Aad levert topwerk en topservice!
Bas Fontein Meer Impact Marketing Den Haag

Bas Fontein

Meer Impact Marketing
5/5
Aad is een prima art director / vormgever / illustrator met een professionele werkwijze en de nodige technische know how. Prettig om mee te werken, mede omdat hij altijd relaxed blijft!
Ingeborg Boutens

Ingeborg Boutens

Presentatief
5/5
Aad heeft mij meerdere malen geholpen een project en de beoogde resultaten ervan visueel te maken. Mijn ervaring is dat beelden de acceptatie van een project stukken makkelijker maken. Aanrader om de project­communi­catie op die manier te visualiseren.
Patrick Tetteroo Italiaansetassen Nootdorp

Patrick Tetteroo

Italiaansetassen.nl
5/5
Aad is een absolute vakman! Doorgrond wat je zoekt en hoe je het wilt. Hij denkt goed en creatief mee, is flexibel en bovenal vakkundig. Prettig persoon om mee samen te werken! Grazie!
4.8
4.8/5
14 reviews

Wil jij je ook onder­scheiden van je concurrent?

Ik leg je in een videocall van 3O minuten uit hoe we dat gaan doen!