Aadwork logo wit

5 handige WordPress-plugins

Zo vind je de juiste plugins voor je WordPress-website. Een overzicht van de favoriete plugins van Aadwork.

Met een WordPress website ben je uiterst flexibel in het bereiken van je doelgroep met je website. Een perfecte WordPress website maken, doe je met een goed thema (WordPress theme) in combinatie met WordPress-plugins.

Wat is een plugin?

Met een WordPress plugin kun je functionaliteit van je WordPress website uitbreiden. Voor bijna alles is een plugin te vinden. Een heel populaire functie die je graag wilt toevoegen aan je website met een plugin is een spamfilter. Automattic, het team achter o.a. WordPress heeft de plugin Akismet ontwikkeld. Een uitstekende plugin tegen spam.

WordPress en plugins

Omdat WordPress groot is (28% van de websites is een WordPress website) is het goed zoeken naar de juiste plugin voor de functie die je zoekt voor je WordPress website. Aadwork heeft een top 5 gemaakt van WordPress-plugins die superhandig zijn voor jouw WordPress website.

Akismet

Een van de betere spamfilters voor je WordPress website. Zonder Akismet als WordPress plugin in je website kun je helemaal dol worden van de spamreacties op je blog.

Download Akismet

Yoast SEO

Een heel goede SEO-plugin voor WordPress is Yoast SEO. Het ondersteunt je bij het optimaliseren van je berichten en pagina’s. Je krijgt tips in beeld en je kunt titels en meta-omschrijvingen eenvoudig aanpassen. Yoast SEO is uit te breiden naar een betaalde versie met nóg meer opties.

Download Yoast SEO

Contact Form 7

De contactformulieren van WordPress zelf en van de WordPress thema’s zijn niet heel functioneel. Wil je meer functionaliteit in je contactformulieren hebben, dan kun je Contact Form 7 toevoegen. Deze WordPress plugin kun je uitbreiden met extra plugins en Contact Form 7 nog verder uitbreiden.

Download Contact Form 7

Duplicate post

Deze WordPress plugin is ideaal om zowel berichten als pagina’s te dupliceren. Je kopieert de inhoud van een bericht of pagina binnen WordPress naar een nieuw concept. Daarna bewerk je de inhoud en kun je snel een vergelijkbare pagina publiceren.

Download Duplicate Post

Reveal ID’s

In het overzicht van je berichten of pagina’s worden de unieke ID’s niet getoond. In sommige gevallen kan het handig zijn om het ID-getal van een pagina te weten (bijvoorbeeld als je het ontwerp van een bepaalde pagina met CSS wilt bewerken). Met deze WordPress plugin zie je de ID’s direct in het overzicht staan.

Download Reveal ID’s

Gratis WordPress plugins

Er zijn nog veel meer nuttige WordPress plugins beschikbaar. Mis je een plugin in het overzicht? Of heb je nog een gouden tip? Laat een reactie achter onderaan dit blog 🙂

Bij het samenstellen van dit overzicht is uitgegaan van gratis plugins.

4.8
4.8/5
14 reviews

Wil jij je ook onder­scheiden van je concurrent?

Ik leg je in een videocall van 3O minuten uit hoe we dat gaan doen!
Verder lezen:
Logo & Huisstijl
89ef1b9f 8908 4f1f a31b 119d8ca7882b

Zo maak je wél indruk met PowerPoint

Lees verder
Logo & Huisstijl
5ade45de 88c5 4ba3 abd2 c8dc528e90af

Huisstijl handboek is essentieel voor je merk

Lees verder
Logo & Huisstijl
logo ontwerpen in een vectorbestand

Een logo laten maken? Gebruik altijd een vector-bestand!

Lees verder
Logo & Huisstijl
huisstijl ontwerpen voor intertoys en winkelbezoek veenendaal

Samen aan de slag voor Intertoys

Lees verder
Logo & Huisstijl
Huisstijl laten maken door Aadwork grafisch ontwerper in BINK36 kleurrijk zoals Fit For Thought

Huisstijl laten maken met veel kleur

Lees verder
Logo & Huisstijl
BNI Zilvermeeuwen 7 1

Omzet door een goed netwerk

Lees verder