Aadwork logo wit

Adobe Stock ‘amuse’

Adobe Stock gebruik ik als ontwerper regelmatig bij de vormgeving van producten. De zoekresultaten zijn af en toe amusant!

Bij het ontwerpen van een huisstijl maak ik dikwijls gebruik van stockfoto’s. Deze kunnen later vervangen worden door foto’s van een fotograaf. Adobe Stock helpt me als ontwerper om een sfeerimpressie te geven voor mijn opdrachtgever.

Adobe Stock

Sinds ik een abonnement bij Adobe Creative Cloud (CC) heb, werk ik meer en meer met de producten die Adobe binnen het pakket beschikbaar stelt. Een daarvan is Adobe Stock. Na een korte wenperiode, werkt het erg prettig in combinatie met de andere Adobe-apps als InDesign en Photoshop.

Adobe Stock’s handige desktop app

Zoekopdrachten

Zoekopdrachten zijn snel en eenvoudig uit te voeren via de Creative Cloud desktop-app die je via de menubalk aan de bovenzijde van je scherm kunt benaderen (bij mij in Mac OS X). Vul een zoekopdracht in en je belandt automatisch op de website in je browser.

De uitgebreide mogelijkheden die je krijgt bij Adobe Creative Cloud, waaronder Bibliotheken

Bibliotheken

Favoriete stockfoto’s die je op Adobe Stock gevonden hebt, kun je bewaren in een van je Creative Cloud-bibliotheken. Deze bibliotheken zijn binnen de Adobe-apps eenvoudig te benaderen. Alle bewaarde content – zoals foto’s en kleuren – kun je zo het document in slepen waaraan je op dat moment werkt.

Adobe Stock’s amuse

Laat ik nou een zoekopdracht doen op ‘vlees amuse’ voor de huisstijl-ontwikkeling van een hele goede slagerij in de regio. Daarbij krijg ik een resultaten-pagina met prachtige, kleurrijke mini-gerechten die je in een chic restaurant geserveerd kunt krijgen om de smaakpapillen op gang te brengen.
Er stonden echter ook wat onverwachte amuses tussen de zoekresultaten, waaronder opvallend vaak deze amuses in spijkerbroek 😉

Zoekopdracht op Adobe Stock ‘vlees amuse’

Adobe Creative Cloud

Meer weten over Adobe Creative Cloud en de apps en diensten die daarbij horen? Check dan de website van Adobe. Daar vind je alle informatie en de prijzen van de verschillende abonnementen. Succes!

4.8
4.8/5
14 reviews

Wil jij je ook onder­scheiden van je concurrent?

Ik leg je in een videocall van 3O minuten uit hoe we dat gaan doen!
Verder lezen:
Logo & Huisstijl
89ef1b9f 8908 4f1f a31b 119d8ca7882b

Zo maak je wél indruk met PowerPoint

Lees verder
Logo & Huisstijl
5ade45de 88c5 4ba3 abd2 c8dc528e90af

Huisstijl handboek is essentieel voor je merk

Lees verder
Logo & Huisstijl
logo ontwerpen in een vectorbestand

Een logo laten maken? Gebruik altijd een vector-bestand!

Lees verder
Logo & Huisstijl
huisstijl ontwerpen voor intertoys en winkelbezoek veenendaal

Samen aan de slag voor Intertoys

Lees verder
Logo & Huisstijl
Huisstijl laten maken door Aadwork grafisch ontwerper in BINK36 kleurrijk zoals Fit For Thought

Huisstijl laten maken met veel kleur

Lees verder
Logo & Huisstijl
BNI Zilvermeeuwen 7 1

Omzet door een goed netwerk

Lees verder