8 Uur Overwerken

8 Uur Overwerken voor het goede doel (8UO) is een jaarlijks evenement waar mensen over de hele wereld samen komen om acht uur van hun vrije tijd te doneren aan lokale vraagstukken.

Op initiatief van de Pijnacker-Nootdorpse Uitdaging deed Pijnacker-Nootdorp dit jaar voor het eerst mee en Aadwork leverde een creatieve bijdrage. Er zijn drie maatschappelijke vraagstukken behandeld. Na acht uur brainstormen en een bak aan creatieve input, hebben zij een grote sprong kunnen maken in de uitwerking van de plannen.

John Körver legde de ideeën vast in drie tekeningen en Tjapko Media maakte een videoregistratie.

Wat is 8 Uur Overwerken?

Tijdens 8UO werken creatieve teams acht uur lang aan vraagstukken van een goed doel. De creatieve teams zijn een klankbord en leveren concrete input waarmee een huisstijl, communicatieplan, website, campagnes gerealiseerd worden.

Internationaal 8-i.org

De eerste editie van 8UO werd in 2004 in Groningen gehouden. Tegenwoordig wordt het wereldwijd georganiseerd en hebben steden van Berlijn tot Rio de Janeiro al eens deelgenomen. Op de website 8-i.org vind je meer informatie en een overzicht van steden waarin 8UO heeft plaats gevonden de afgelopen jaren.

Projecten bekijken

Website laten maken zoals Avetica door Aadwork uit BINK36 Den Haag

WordPress website Avetica

Een website laten maken zoals Avetica. Deze Moodle expert van Nederland en België biedt Moodle dienstverlening aan bedrijven, overheid, non-profit, zorg en onderwijs. Aadwork ontwierp…
Aad20191023010 hand

Onder­scheidend succes voor jouw merk!

5/5

Met mijn bewezen methode stap-voor-stap bouwen aan jouw onder­scheidend succes.

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren.

Privacy policy