Aadwork logo wit

We zijn geen makkelijke opdracht­gever

Hanneke Hoogendijk Belasting en Douane Museum Rotterdam
Naam
Hanneke Hoogendijk
Bedrijf
“Het fijne aan Aad is dat hij zo goed meedenkt. Wij zijn echt niet de makkelijkste opdrachtgever. Aad vindt dat geen probleem. Hij pakt het altijd heel geduldig op en komt dan met zijn eigen creatieve ideeën. Dat werkt heel prettig!”
5/5

We hadden direct een goede klik

Ik was op zoek naar een illustrator voor een projecttentoonstelling over de Hertog van Alva en de Tiende Penning en kwam via mijn netwerk bij Aad Wagner terecht. We hadden direct een goede klik. Aad heeft zo’n ouderwets happertje ontworpen, waarmee kinderen spelenderwijs betrokken werden bij de tentoonstelling. We waren er erg blij mee.

Onze snuffelhond was toe aan een nieuwe uitstraling

Die eerste kennismaking is inmiddels 4 jaar geleden. Soms heeft ons museum een tijdje geen opdrachten, maar we komen eigenlijk altijd weer terug bij Aad. Recent heeft hij weer prima werk afgeleverd voor een groot project, over Doerak de douanesnuffelhond. Doerak is de aaibare mascotte van ons museum. Onze snuffelhond was toe aan een nieuwe uitstraling, bovendien had Doerak nog geen baasjes.

Vormgeving van het boekje Gekke Geurtjes

Aad heeft voor ons drie nieuwe baasjes ontworpen die samen met Doerak Team Doerak vormen. Aad ontwierp in lijn van Team Doerak ook ons nieuwe spreekbeurtpakket. Maar de echte topper is wel de vormgeving van het boekje Gekke Geurtjes, waarbij Team Doerak allerlei spannende avonturen beleeft. Het is voor kinderen bedoeld; het moet dus speels en aantrekkelijk vormgegeven zijn. Aad snapt dat precies.

Het fijne aan Aad is dat hij zo goed meedenkt

Het fijne aan Aad is dat hij zo goed meedenkt. Wij zijn echt niet de makkelijkste opdrachtgever. Soms moet er steeds weer een nieuwe schets worden gemaakt, omdat we weer een nieuw idee hebben. Aad vindt dat geen probleem. Hij pakt het altijd heel geduldig op en maakt zonder morren wéér een ander ontwerp.  Hij luistert goed naar onze hulpvraag en komt dan met zijn eigen creatieve ideeën. Dat werkt heel prettig!

Illustraties Doerak van Belasting & Douane Museum

Dit zeggen klanten nog meer over Aadwork

martijn krijtenburg

Martijn Krijtenburg

Destimotus
5/5
Zoals ik als filmmaker denk in (film)beelden, denkt Aad in grafische beelden. Daarnaast is hij ook nog eens goed onderlegd op ICT-gebied.
paul weyling profielfoto

Paul Weyling

Mentaalbewust
5/5
Aad is een echte topper in zijn werk en een betrouwbare partner om mee samen te werken. Hij heeft voor ons bedrijf Mentaalbewust de website ontworpen en gebouwd in WordPress. Daarnaast heeft Aad ook ander grafisch ontwerp-werk voor ons uitgevoerd.
foto yorick de lange 1024x1024 1

Yorick de Lange

Baseline STM
5/5
Aad is een creatieve duizendpoot, hij denkt mee en luistert goed. Afgelopen jaren heeft hij al mijn content op één of andere manier visueel weten te maken en mooi ook! Naast dat Aad betrouwbaar is, is hij ook ook erg flexibel. Zo heeft hij heeft mij diverse keren last minute kunnen helpen!
4.8
4.8/5
14 reviews

Wil jij je ook onder­scheiden van je concurrent?

Ik leg je in een videocall van 3O minuten uit hoe we dat gaan doen!