Aadwork logo wit

Gelukkig werkt Aad met een stappenplan

1619805468576
Naam
Evelien Lems
Bedrijf
“Aad dacht mee in alles wat we tegen kwamen tijdens het maken van de nieuwe huisstijl en website. Hij gaf tips over handige tools en wist goed hoe ik achter de schermen alles strak moest regelen.”
5/5
9a1794d8 1c6e 44a4 9ce3 3c0b7a29336c
Evelien Lems van Pure Living overhandigt haar testimonial voor de samenwerking met Aadwork (foto: Ardito).

Laat ik beginnen te zeggen: Aad is een echte topper.

Ik had een logo dat in de basis z’n werk deed, namelijk mijn bedrijfsnaam aangeven. En ook al was er geen overduidelijke reden voor een nieuw logo, toch had ik wel zin in een nieuwe bedrijfslook waar ik mee vooruit kon.

Er was geen twijfel over mogelijk, ik wilde dat Aad mijn huisstijl zou gaan ontwerpen. Ik had vooral een redelijk idee van wat ik níet wilde. Wat ik wel wilde, wist ik niet zo goed.

Gelukkig werkt Aad met een stappenplan

Zo was de eerste stap het maken van een moodboard. Online zoeken naar wat ik mooi vond. Prima te doen. Ik selecteerde logo’s, kleuren en lettertypes die ik er leuk uit vond zien. Uit die verzameling kon Aad conclusies trekken waar mijn mond van open viel. Waar ik alleen wat logo’s zag, zag Aad specifieke details in de uitstraling, opzet en concept waar hij mee kon werken aan mijn nieuwe huisstijl.

Geduldig, professioneel en enthousiast

In de tweede stap leverde Aad drie logo-concepten aan op basis van mijn moodboard. Ik mocht er op schieten: te vierkant, te rond, te dik, te dun, te mannelijk, te vrouwelijk, te truttig, te stoer… Alles is wel voorbij gekomen en Aad bleef geduldig, professioneel en enthousiast.

100% tevreden

Ik wilde een DNA-streng in mijn logo verwerkt hebben en het moest energie uitstralen. Dat is in stap 3 helemaal goed gekomen. En zoals Aad belooft, ging hij door totdat ik 100% tevreden was. De juiste kleur, de goede explosie, een fijn lettertype. Alles klopte.

fee9b01c 8c4a 4066 a520 f411d82a8376
Evelien Lems tijdens een presentatie van haar bedrijf Pure Living, bij het ondernemersontbijt van BNI Merquess. De nieuwe WordPress-website op de achtergrond (foto: Ardito).

Enorm veel complimenten over mijn website

Toen dat stond heb ik Aad ook mijn WordPress website laten ontwerpen. Hij kan zich enorm goed inleven en weet wat qua uitstraling, maar ook praktisch gezien effectief is. Dat is terug te zien in mijn website. Het oogt prettig, rustig en aantrekkelijk. Direct na de lancering heb ik enorm veel complimenten over mijn website gekregen.

Dank voor de fijne samenwerking

Aad dacht mee in alles wat we tegen kwamen tijdens het maken van de nieuwe huisstijl en website. Hij gaf tips over handige tools en wist goed hoe ik achter de schermen alles strak moest regelen.

Kortom Aad, ik beveel je van harte aan binnen mijn netwerk. Dank voor de fijne samenwerking.

WordPress website Pure Living

Huisstijl Pure Living

Dit zeggen klanten nog meer over Aadwork

martijn krijtenburg

Martijn Krijtenburg

Destimotus
5/5
Zoals ik als filmmaker denk in (film)beelden, denkt Aad in grafische beelden. Daarnaast is hij ook nog eens goed onderlegd op ICT-gebied.
paul weyling profielfoto

Paul Weyling

Mentaalbewust
5/5
Aad is een echte topper in zijn werk en een betrouwbare partner om mee samen te werken. Hij heeft voor ons bedrijf Mentaalbewust de website ontworpen en gebouwd in WordPress. Daarnaast heeft Aad ook ander grafisch ontwerp-werk voor ons uitgevoerd.
foto yorick de lange 1024x1024 1

Yorick de Lange

Baseline STM
5/5
Aad is een creatieve duizendpoot, hij denkt mee en luistert goed. Afgelopen jaren heeft hij al mijn content op één of andere manier visueel weten te maken en mooi ook! Naast dat Aad betrouwbaar is, is hij ook ook erg flexibel. Zo heeft hij heeft mij diverse keren last minute kunnen helpen!
4.8
4.8/5
14 reviews

Wil jij je ook onder­scheiden van je concurrent?

Ik leg je in een videocall van 3O minuten uit hoe we dat gaan doen!