Aadwork logo wit

Aad is ons digitale webwonder

Kim Kreeft anderen BV Rotterdam
Naam
Kim Kreeft
Bedrijf
“Aad past helemaal bij ons Rotterdamse bedrijf: recht door zee en duidelijk. Bij Aad heb ik het gevoel dat je waar voor je geld krijgt en niet betaalt voor een mooi kantoor, een duur pak of allerlei franje. Je krijgt gewoon kwaliteit.”
5/5

Een mooie nieuwe website

Ons moederbedrijf werkte al samen met Aadwork, daardoor maakte ik ook zo’n 3 jaar geleden kennis met Aad Wagner. Hij heeft inmiddels al een paar mooie projecten afgeleverd. Onlangs heeft hij een mooie nieuwe website voor +anderen neergezet.

Je kunt hem alles vragen, dan komt het voor elkaar

Ik noem Aad wel eens ons digitale webwonder. Een beetje gekscherend, maar ik meen het ook echt. Je kunt hem alles vragen, dan komt het voor elkaar. De enkele keer dát hij iets niet weet, zoekt hij het voor je uit en zorgt hij er gewoon voor dat het lukt. Dat voelt heel relaxed.

Je krijgt gewoon kwaliteit

Aad past helemaal bij ons Rotterdamse bedrijf: recht door zee en duidelijk. Gewoon what you see is what you get. Hij verkoopt geen gebakken lucht. Bij Aad heb ik het gevoel dat je waar voor je geld krijgt en niet betaalt voor een mooi kantoor, een duur pak of allerlei franje. Je krijgt gewoon kwaliteit.

Ik beveel hem van harte aan

Mochten we in de toekomst weer eens iets nodig hebben, dan denk ik natuurlijk gelijk weer aan Aadwork. Ik beveel hem van harte aan, aan iedereen die op zoek is naar een no-nonsense weboplossing.

WordPress website +anderen

Dit zeggen klanten nog meer over Aadwork

martijn krijtenburg

Martijn Krijtenburg

Destimotus
5/5
Zoals ik als filmmaker denk in (film)beelden, denkt Aad in grafische beelden. Daarnaast is hij ook nog eens goed onderlegd op ICT-gebied.
paul weyling profielfoto

Paul Weyling

Mentaalbewust
5/5
Aad is een echte topper in zijn werk en een betrouwbare partner om mee samen te werken. Hij heeft voor ons bedrijf Mentaalbewust de website ontworpen en gebouwd in WordPress. Daarnaast heeft Aad ook ander grafisch ontwerp-werk voor ons uitgevoerd.
foto yorick de lange 1024x1024 1

Yorick de Lange

Baseline STM
5/5
Aad is een creatieve duizendpoot, hij denkt mee en luistert goed. Afgelopen jaren heeft hij al mijn content op één of andere manier visueel weten te maken en mooi ook! Naast dat Aad betrouwbaar is, is hij ook ook erg flexibel. Zo heeft hij heeft mij diverse keren last minute kunnen helpen!
4.8
4.8/5
14 reviews

Wil jij je ook onder­scheiden van je concurrent?

Ik leg je in een videocall van 3O minuten uit hoe we dat gaan doen!