Aadwork logo wit

Templates voor mijn offertes en facturen

martijn krijtenburg
Naam
Martijn Krijtenburg
Bedrijf
“Zoals ik als filmmaker denk in (film)beelden, denkt Aad in grafische beelden. Daarnaast is hij ook nog eens goed onderlegd op ICT-gebied.”
5/5

Deze combinatie resulteerde in een fijne samenwerking. Aadwork maakte ontwerpen voor de offertes, facturen en timesheets van Destimotus. Hij codeerde deze templates zo, dat ik ze gelijk goed kan gebruiken in mijn CRM-systeem. Bedankt, Aad!

Word templates Destimotus

Dit zeggen klanten nog meer over Aadwork

paul weyling profielfoto

Paul Weyling

Mentaalbewust
5/5
Aad is een echte topper in zijn werk en een betrouwbare partner om mee samen te werken. Hij heeft voor ons bedrijf Mentaalbewust de website ontworpen en gebouwd in WordPress. Daarnaast heeft Aad ook ander grafisch ontwerp-werk voor ons uitgevoerd.
foto yorick de lange 1024x1024 1

Yorick de Lange

Baseline STM
5/5
Aad is een creatieve duizendpoot, hij denkt mee en luistert goed. Afgelopen jaren heeft hij al mijn content op één of andere manier visueel weten te maken en mooi ook! Naast dat Aad betrouwbaar is, is hij ook ook erg flexibel. Zo heeft hij heeft mij diverse keren last minute kunnen helpen!
1619805468576

Evelien Lems

Pure Living
5/5
Aad dacht mee in alles wat we tegen kwamen tijdens het maken van de nieuwe huisstijl en website. Hij gaf tips over handige tools en wist goed hoe ik achter de schermen alles strak moest regelen.
4.8
4.8/5
14 reviews

Wil jij je ook onder­scheiden van je concurrent?

Ik leg je in een videocall van 3O minuten uit hoe we dat gaan doen!