Logo laten maken

Een logo laten maken volgens een bewezen ontwerp-methode. Zo krijg je precies het logo ontwerp waarnaar je op zoek was en perfect bij je past.

Moodboard

Samen maken we een moodboard en gaan we op zoek naar de ontwerp­stijl die past bij jouw tone of voice.

Logo ontwerpen

Je krijgt meerdere logo ontwerpen die aansluiten op het moodboard. Je kiest het ontwerp dat je mooi vindt.

Huisstijl

Je ontvangt een compleet huisstijl-pakket waarmee je alle marketing-communi­catie van je bedrijf kunt inrichten.

Dit vertellen klanten. Over mij.

Gerrit de Heus Fotografie Gouda

Gerrit de Heus

Fotograaf

4.9/5
Aad heeft een complete huisstijl voor mij ontwikkeld. Hij betrekt je bij het hele proces. Met het eindresultaat kan ik mijn bedrijf veel beter presenteren op (o.a.) sociale media. Aad levert topwerk en topservice!
Bas Fontein Meer Impact Marketing Den Haag

Bas Fontein

Meer Impact Marketing

5.0/5
Aad is een prima art director / vormgever / illustrator met een professionele werkwijze en de nodige technische know how. Prettig om mee te werken, mede omdat hij altijd relaxed blijft!
Barry Kouer Honescon Praktijkgericht Ondernemen

Barry Kouer

Honescon

4.6/5
Aad is een zeer kundige, behulpzame en integere specialist op het gebied van grafische vormgeving, in de ruimste zin des woords. Hij zet zijn creativiteit maximaal in om jouw onderneming zo goed mogelijk te onderscheiden.
1619805468576

Evelien Lems

Pure Living

5/5
Aad dacht mee in alles wat we tegen kwamen tijdens het maken van de nieuwe huisstijl en website. Hij gaf tips over handige tools en wist goed hoe ik achter de schermen alles strak moest regelen.
Rob Lamping Fotografie Benthuizen

Rob Lamping

Fotograaf

4.7/5
Meerdere projecten gedaan met Aad. Altijd fijn om met hem samen te werken. Creatief, analytisch en pragmatisch! Goede en doordachte ontwerpen waar je als bedrijf wat mee kan.
Geraldine Dijk Architect2GO Nootdorp

Geraldine Dijk

Architect2GO

5.0/5
Aad is een prettig persoon om mee samen te werken en begreep goed welk idee er achter mijn website moest zitten. Hij is zeer kundig en geeft goede adviezen m.b.t. het inrichten van de website.

Zo gaan we te werk…

1
5GaVgqgQ
Concepten maken

Moodboard en logo schetsen

We maken samen een online moodboard. Op basis van deze sfeer krijg je drie concept­ontwerpen. Deze spreken we door en al jouw feedback neem ik mee naar fase 2.

Concepten maken
2
logo laten maken door aadwork uit bink36 den haag
Grafisch ontwerpen

Uitwerking logo ontwerp 

We weten nu precies wat je wil. Je krijgt in deze fase een uitgewerkt logo ontwerp, uitgevoerd in verschillende kleuren. Dit ontwerp bespreken we en werken we uit in fase 3.

Grafisch ontwerpen
3
logo ontwerp laten maken zoals snipstory
Bestanden ontvangen

Onderscheidend met je nieuwe huisstijl!

We hebben je logo-ontwerp uitgewerkt en elementen voor je nieuwe huisstijl gemaakt.

Je ontvangt een compleet pakket met je nieuwe logo-ontwerp en grafische huisstijl-elementen. Daarmee kun je direct aan de slag!

Bestanden ontvangen

Logo laten maken

Een logo laten maken volgens een bewezen ontwerp-methode. Zo krijg je precies het logo ontwerp waarnaar je op zoek was en perfect bij je past.
Aad20191023010 hand

Veelgestelde vragen

Een logo laten ontwerpen bij Aadwork gaat altijd op basis van fixed price. Je weet vooraf precies wat een logo ontwerp kost.

Een logo laten ontwerpen door Aadwork duurt ca. 2 weken. Daarna krijg je alle logo ontwerpen geleverd.

Ja. Na betaling van de factuur ben je de eigenaar van het nieuwe logo. Je gebruikt het logo naar eigen wens en inzicht, voor verschillende doeleinden.

Een logo laten ontwerpen is bij Aadwork een samenspel tussen ontwerper en klant. We stoppen het logo ontwerpen pas als jij 100% tevreden bent.

Aadwork levert je logo in de beste formaten aan:

  • vector (EPS, PDF en SVG)
  • pixel (JPG en PNG)

Heb je in de toekomst andere bestandsformaten nodig? Dan krijg je die kosteloos aangeleverd.

Alle kenmerken van je nieuwe logo ontwerp en huisstijl worden vastgelegd in een overzichtelijke Style Guide. Deze Style Guide krijg je gratis bij je nieuwe logo ontwerp.

Bij het logo ontwerp wordt gratis een Style Guide geleverd. Alle kenmerken, zoals gebruikte kleuren, staan hierin vastgelegd. 

Als er al een logo gemaakt is, kun je ook je huisstijl en marketing-middelen laten ontwerpen door Aadwork. Geen probleem.

Heb je een logo dat een restyle kan gebruiken? Aadwork gaat graag aan de slag met bestaande logo-concepten en zorgt voor een logo dat weer helemaal van nu is. 

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren.

Privacy policy