Logo laten maken

Een logo laten maken volgens een bewezen ontwerp-methode. Zo krijg je precies het logo ontwerp waarnaar je op zoek was en perfect bij je past.

Moodboard

Samen maken we een moodboard en gaan we op zoek naar de ontwerp­stijl die past bij jouw tone of voice.

Logo ontwerpen

Je krijgt meerdere logo ontwerpen die aansluiten op het moodboard. Je kiest het ontwerp dat je mooi vindt.

Huisstijl

Je ontvangt een compleet huisstijl-pakket waarmee je alle marketing-communi­catie van je bedrijf kunt inrichten.

Dit vertellen klanten. Over mij.

Rob Lamping Fotografie Benthuizen

Rob Lamping

Fotograaf

4.7/5
Meerdere projecten gedaan met Aad. Altijd fijn om met hem samen te werken. Creatief, analytisch en pragmatisch! Goede en doordachte ontwerpen waar je als bedrijf wat mee kan.
Kim Kreeft anderen BV Rotterdam

Kim Kreeft

+anderen

5/5
Aad past helemaal bij ons Rotterdamse bedrijf: recht door zee en duidelijk. Bij Aad heb ik het gevoel dat je waar voor je geld krijgt en niet betaalt voor een mooi kantoor, een duur pak of allerlei franje. Je krijgt gewoon kwaliteit.
Open Ateliers Den Haag

Thea Bonnecroy

Open Ateliers Den Haag

5/5
Al 4 jaar verzorgt Aad het mooie, kleurige infoblad voor Open Ateliers Den Haag. Een oplossingsgerichte creatieve meedenker. Professioneel, nauwkeurig en snel.
Barry Kouer Honescon Praktijkgericht Ondernemen

Barry Kouer

Honescon

4.6/5
Aad is een zeer kundige, behulpzame en integere specialist op het gebied van grafische vormgeving, in de ruimste zin des woords. Hij zet zijn creativiteit maximaal in om jouw onderneming zo goed mogelijk te onderscheiden.
Arnout Vree Avetica Moodle

Arnout Vree

Avetica

4.5/5
Het is fijn samenwerken met deze professional. Hij staat open voor feedback en geeft daarmee invulling om samen tot een mooi resultaat te komen.
Logo ontwerp laten maken zoals Daphne Zannoni The Kick Ass Virtual Assistant door Aadwork uit BINK36 Den Haag

Daphne Zannoni

The Kick-Ass VA

5/5
Aad kon goed uit de voeten met mijn moodboard. Concepten volgden snel en ik kreeg precies het onderscheidende logo dat bij mij en mijn bedrijf past.

Zo gaan we te werk…

1
5GaVgqgQ
Concepten maken

Moodboard en logo schetsen

We maken samen een online moodboard. Op basis van deze sfeer krijg je drie concept­ontwerpen. Deze spreken we door en al jouw feedback neem ik mee naar fase 2.

Concepten maken
2
logo laten maken door aadwork uit bink36 den haag
Grafisch ontwerpen

Uitwerking logo ontwerp 

We weten nu precies wat je wil. Je krijgt in deze fase een uitgewerkt logo ontwerp, uitgevoerd in verschillende kleuren. Dit ontwerp bespreken we en werken we uit in fase 3.

Grafisch ontwerpen
3
logo ontwerp laten maken zoals snipstory
Bestanden ontvangen

Onderscheidend met je nieuwe huisstijl!

We hebben je logo-ontwerp uitgewerkt en elementen voor je nieuwe huisstijl gemaakt.

Je ontvangt een compleet pakket met je nieuwe logo-ontwerp en grafische huisstijl-elementen. Daarmee kun je direct aan de slag!

Bestanden ontvangen

Logo laten maken

Een logo laten maken volgens een bewezen ontwerp-methode. Zo krijg je precies het logo ontwerp waarnaar je op zoek was en perfect bij je past.
Aad20191023010 hand

Veelgestelde vragen

Een logo laten ontwerpen bij Aadwork gaat altijd op basis van fixed price. Je weet vooraf precies wat een logo ontwerp kost.

Een logo laten ontwerpen door Aadwork duurt ca. 2 weken. Daarna krijg je alle logo ontwerpen geleverd.

Ja. Na betaling van de factuur ben je de eigenaar van het nieuwe logo. Je gebruikt het logo naar eigen wens en inzicht, voor verschillende doeleinden.

Een logo laten ontwerpen is bij Aadwork een samenspel tussen ontwerper en klant. We stoppen het logo ontwerpen pas als jij 100% tevreden bent.

Aadwork levert je logo in de beste formaten aan:

  • vector (EPS, PDF en SVG)
  • pixel (JPG en PNG)

Heb je in de toekomst andere bestandsformaten nodig? Dan krijg je die kosteloos aangeleverd.

Alle kenmerken van je nieuwe logo ontwerp en huisstijl worden vastgelegd in een overzichtelijke Style Guide. Deze Style Guide krijg je gratis bij je nieuwe logo ontwerp.

Bij het logo ontwerp wordt gratis een Style Guide geleverd. Alle kenmerken, zoals gebruikte kleuren, staan hierin vastgelegd. 

Als er al een logo gemaakt is, kun je ook je huisstijl en marketing-middelen laten ontwerpen door Aadwork. Geen probleem.

Heb je een logo dat een restyle kan gebruiken? Aadwork gaat graag aan de slag met bestaande logo-concepten en zorgt voor een logo dat weer helemaal van nu is. 

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren.

Privacy policy