Logo laten maken

Een logo laten maken volgens een bewezen ontwerp-methode. Zo krijg je precies het logo ontwerp waarnaar je op zoek was en perfect bij je past.

Moodboard

Samen maken we een moodboard en gaan we op zoek naar de ontwerp­stijl die past bij jouw tone of voice.

Logo ontwerpen

Je krijgt meerdere logo ontwerpen die aansluiten op het moodboard. Je kiest het ontwerp dat je mooi vindt.

Huisstijl

Je ontvangt een compleet huisstijl-pakket waarmee je alle marketing-communi­catie van je bedrijf kunt inrichten.

Dit vertellen klanten. Over mij.

Ineke Kouwenberg Communicatie Advieseur Gemeente Den Haag

Ineke Kouwenberg

Gemeente Den Haag

5.0/5
Aad is fijne vent en een enorm geta­len­teerde creatieve­ling. Hij kan echt heel veel. Vooral echt luisteren. Zodat je krijgt wat je bedoelt, ook al wist je dat zelf nog niet…
Steef van der Kruit Zorgdrager Delft

Steef van der Kruit

Zorgdrager

4.7/5
Aad is goed in staat binnen het pakket van eisen zijn eigen schwung aan concepten toe te voegen (meerwaarde!). Het droge feit dat Aad gewoon lekker zichzelf blijft, betekent dat het traject van idee tot uitvoering geen vervelende verrassingen kent.
Bas Fontein Meer Impact Marketing Den Haag

Bas Fontein

Meer Impact Marketing

5.0/5
Aad is een prima art director / vormgever / illustrator met een professionele werkwijze en de nodige technische know how. Prettig om mee te werken, mede omdat hij altijd relaxed blijft!
Edwin Dirkzwager CIP Software Zoetermeer

Edwin Dirkzwager

CIP Software

4.9/5
Aad heeft voor ons bedrijf een logo en huisstijl ontworpen voor KANTAN. Het was direct de spijker op zijn kop. Aad luistert goed, voelt goed aan wat de bedoeling is. Mooi strak ontwerp. Samenwerking is prima bevallen.
Gerrit de Heus Fotografie Gouda

Gerrit de Heus

Fotograaf

4.9/5
Aad heeft een complete huisstijl voor mij ontwikkeld. Hij betrekt je bij het hele proces. Met het eindresultaat kan ik mijn bedrijf veel beter presenteren op (o.a.) sociale media. Aad levert topwerk en topservice!
Christy van der Sman Vandeez Reclame Nootdorp

Christy van der Sman

Vandeez Reclame

5.0/5
Aad is zeer zelfstandig, voelt de opdracht haarfijn aan en erg sympathiek. Dat is belangrijk, omdat hij ons visitekaartje bij de klant is. De creativiteit van Aad is een upgrade van onze designs.

Zo gaan we te werk…

1
5GaVgqgQ
Concepten maken

Moodboard en logo schetsen

We maken samen een online moodboard. Op basis van deze sfeer krijg je drie concept­ontwerpen. Deze spreken we door en al jouw feedback neem ik mee naar fase 2.

Concepten maken
2
logo laten maken door aadwork uit bink36 den haag
Grafisch ontwerpen

Uitwerking logo ontwerp 

We weten nu precies wat je wil. Je krijgt in deze fase een uitgewerkt logo ontwerp, uitgevoerd in verschillende kleuren. Dit ontwerp bespreken we en werken we uit in fase 3.

Grafisch ontwerpen
3
logo ontwerp laten maken zoals snipstory
Bestanden ontvangen

Onderscheidend met je nieuwe huisstijl!

We hebben je logo-ontwerp uitgewerkt en elementen voor je nieuwe huisstijl gemaakt.

Je ontvangt een compleet pakket met je nieuwe logo-ontwerp en grafische huisstijl-elementen. Daarmee kun je direct aan de slag!

Bestanden ontvangen

Logo laten maken

Een logo laten maken volgens een bewezen ontwerp-methode. Zo krijg je precies het logo ontwerp waarnaar je op zoek was en perfect bij je past.
Aad20191023010 hand

Veelgestelde vragen

Een logo laten ontwerpen bij Aadwork gaat altijd op basis van fixed price. Je weet vooraf precies wat een logo ontwerp kost.

Een logo laten ontwerpen door Aadwork duurt ca. 2 weken. Daarna krijg je alle logo ontwerpen geleverd.

Ja. Na betaling van de factuur ben je de eigenaar van het nieuwe logo. Je gebruikt het logo naar eigen wens en inzicht, voor verschillende doeleinden.

Een logo laten ontwerpen is bij Aadwork een samenspel tussen ontwerper en klant. We stoppen het logo ontwerpen pas als jij 100% tevreden bent.

Aadwork levert je logo in de beste formaten aan:

  • vector (EPS, PDF en SVG)
  • pixel (JPG en PNG)

Heb je in de toekomst andere bestandsformaten nodig? Dan krijg je die kosteloos aangeleverd.

Alle kenmerken van je nieuwe logo ontwerp en huisstijl worden vastgelegd in een overzichtelijke Style Guide. Deze Style Guide krijg je gratis bij je nieuwe logo ontwerp.

Bij het logo ontwerp wordt gratis een Style Guide geleverd. Alle kenmerken, zoals gebruikte kleuren, staan hierin vastgelegd. 

Als er al een logo gemaakt is, kun je ook je huisstijl en marketing-middelen laten ontwerpen door Aadwork. Geen probleem.

Heb je een logo dat een restyle kan gebruiken? Aadwork gaat graag aan de slag met bestaande logo-concepten en zorgt voor een logo dat weer helemaal van nu is. 

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren.

Privacy policy