WordPress website maken

Met WordPress houd je eenvoudig zelf je website up-to-date

macbook met wordpress website

Perfect website ontwerp

Een WordPress website maken geeft je veel mogelijkheden. Je maakt er het perfecte website ontwerp mee. WordPress bestaat sinds 2003 en is wereldwijd het meest gebruikte content management systeem.

WordPress CMS

WordPress is een content management system (CMS). WordPress biedt je de mogelijkheid om in te loggen op je website ontwerp en tekst en beeld aan te passen naar je eigen wensen.

Wordpress website logo met meetlint

WordPress ontwerp op maat

Het website ontwerp staat los van je content (tekst en beeld). Het website ontwerp wordt bepaald door het thema. Een perfect ontwerp op maat voor een bestaande WordPress website is daardoor mogelijk.

Functioneel website ontwerp

Binnen WordPress kun je met behulp van functieblokjes een eigen website ontwerp bouwen. Elke kolom op een webpagina kun je een eigen functie meegeven.

wordpress thema ontwerp kiezen

Multifunctioneel WordPress thema

Een WordPress thema ontwerp van Aadwork biedt heel veel verschillende functies. Van landingspagina tot uitgebreide nieuwspagina met social media elementen.

website ontwerp kolommen indeling

Website ontwerpen en indelen

Het WordPress thema van Aadwork is flexibel. Elke pagina kun je ontwerpen en indelen zoals je dat voor ogen hebt. In kolommen, met een mobiel-vriendelijk responsive design.

Wil jij een keertje sparren?

Neem contact op