Aadwork logo wit

Concept 2 volgde snel en ik werd er blij van

Logo ontwerp laten maken zoals Daphne Zannoni The Kick Ass Virtual Assistant door Aadwork uit BINK36 Den Haag
Naam
Daphne Zannoni
Bedrijf
“Aad kon goed uit de voeten met mijn moodboard. Concepten volgden snel en ik kreeg precies het onderscheidende logo dat bij mij en mijn bedrijf past.”
5/5

Ik wist het toch zo goed?

Bijna precies een jaar geleden maakte ik de keuze om een nieuw bedrijf te starten. Alles moest anders, ik word Virtual Assistant (VA). Ik wist mijn bedrijfsnaam, mijn doelgroep en hoe ik alles ging aanpakken. Ik stofte mijn grafische skills af en ging ervoor zitten. Een nieuw logo… Het scherm bleef leeg, mijn muis bewoog niet en mijn hoofd zei ‘error!’ Ik wist het toch zo goed? Maar dit wist ik dus niet.

Ik wist precies wat ik wilde uitstralen

Er is niemand beter dan Aad van Aadwork. Creativiteit voor onderscheidend succes, dat is wat ik wilde hebben. Iets anders dan anderen. Mijn briefing was simpel. Ik wist precies wat ik wilde uitstralen, maar niet hoe ik dat moest omzetten in een logo ontwerp.

Niet veel later had ik het eerste concept

Met een moodboard op Pinterest liet ik de sfeer en uitstraling zien die ik voor ogen had. Daar kon Aad goed mee uit de voeten en niet veel later had ik het eerste concept in mijn mailbox. Drie concepten voor een nieuw logo waarop ik mijn feedback kon geven. Het kleurverloop van concept 1, de vormen van concept 2 en de stopwatch van concept 3 spraken mij aan.

Mijn nieuwe logo: precies wat ik wilde

Concept 2 volgde al snel en ik werd er blij van! Met een kleine laatste aanpassing was mijn nieuwe logo af. Precies wat ik wilde en voor me had gezien, zonder dat ik het zelf wist.

Dank voor de fijne samenwerking

Aad jouw creativiteit zorgt voor mijn onderscheidend succces. De uitstraling in mijn huisstijl laat mijn toekomstige klanten zien dat ik niet een standaard VA ben, maar eentje die anders is. Ik ben meer dan een VA, ik ben een Kick-Ass VA!

Dank voor de fijne samenwerking. Ik beveel je van harte aan bij mijn klanten en mijn netwerk!

Dit zeggen klanten nog meer over Aadwork

martijn krijtenburg

Martijn Krijtenburg

Destimotus
5/5
Zoals ik als filmmaker denk in (film)beelden, denkt Aad in grafische beelden. Daarnaast is hij ook nog eens goed onderlegd op ICT-gebied.
paul weyling profielfoto

Paul Weyling

Mentaalbewust
5/5
Aad is een echte topper in zijn werk en een betrouwbare partner om mee samen te werken. Hij heeft voor ons bedrijf Mentaalbewust de website ontworpen en gebouwd in WordPress. Daarnaast heeft Aad ook ander grafisch ontwerp-werk voor ons uitgevoerd.
foto yorick de lange 1024x1024 1

Yorick de Lange

Baseline STM
5/5
Aad is een creatieve duizendpoot, hij denkt mee en luistert goed. Afgelopen jaren heeft hij al mijn content op één of andere manier visueel weten te maken en mooi ook! Naast dat Aad betrouwbaar is, is hij ook ook erg flexibel. Zo heeft hij heeft mij diverse keren last minute kunnen helpen!
4.8
4.8/5
14 reviews

Wil jij je ook onder­scheiden van je concurrent?

Ik leg je in een videocall van 3O minuten uit hoe we dat gaan doen!