We zijn geen makkelijke opdracht­gever

5/5
Hanneke Hoogendijk Belasting en Douane Museum Rotterdam

Hanneke Hoogendijk

Belasting & Douane Museum

"Het fijne aan Aad is dat hij zo goed meedenkt. Wij zijn echt niet de makkelijkste opdrachtgever. Aad vindt dat geen probleem. Hij pakt het altijd heel geduldig op en komt dan met zijn eigen creatieve ideeën. Dat werkt heel prettig!"

We hadden direct een goede klik

Ik was op zoek naar een illustrator voor een projecttentoonstelling over de Hertog van Alva en de Tiende Penning en kwam via mijn netwerk bij Aad Wagner terecht. We hadden direct een goede klik. Aad heeft zo’n ouderwets happertje ontworpen, waarmee kinderen spelenderwijs betrokken werden bij de tentoonstelling. We waren er erg blij mee.

Onze snuffelhond was toe aan een nieuwe uitstraling

Die eerste kennismaking is inmiddels 4 jaar geleden. Soms heeft ons museum een tijdje geen opdrachten, maar we komen eigenlijk altijd weer terug bij Aad. Recent heeft hij weer prima werk afgeleverd voor een groot project, over Doerak de douanesnuffelhond. Doerak is de aaibare mascotte van ons museum. Onze snuffelhond was toe aan een nieuwe uitstraling, bovendien had Doerak nog geen baasjes.

Vormgeving van het boekje Gekke Geurtjes

Aad heeft voor ons drie nieuwe baasjes ontworpen die samen met Doerak Team Doerak vormen. Aad ontwierp in lijn van Team Doerak ook ons nieuwe spreekbeurtpakket. Maar de echte topper is wel de vormgeving van het boekje Gekke Geurtjes, waarbij Team Doerak allerlei spannende avonturen beleeft. Het is voor kinderen bedoeld; het moet dus speels en aantrekkelijk vormgegeven zijn. Aad snapt dat precies.

Het fijne aan Aad is dat hij zo goed meedenkt

Het fijne aan Aad is dat hij zo goed meedenkt. Wij zijn echt niet de makkelijkste opdrachtgever. Soms moet er steeds weer een nieuwe schets worden gemaakt, omdat we weer een nieuw idee hebben. Aad vindt dat geen probleem. Hij pakt het altijd heel geduldig op en maakt zonder morren wéér een ander ontwerp.  Hij luistert goed naar onze hulpvraag en komt dan met zijn eigen creatieve ideeën. Dat werkt heel prettig!

Doerak van Belasting & Douane Museum

Dit zeggen klanten nog meer. Over mij.

1619805468576

Evelien Lems

Pure Living

5/5
Aad dacht mee in alles wat we tegen kwamen tijdens het maken van de nieuwe huisstijl en website. Hij gaf tips over handige tools en wist goed hoe ik achter de schermen alles strak moest regelen.
Open Ateliers Den Haag

Thea Bonnecroy

Open Ateliers Den Haag

5/5
Al 4 jaar verzorgt Aad het mooie, kleurige infoblad voor Open Ateliers Den Haag. Een oplossingsgerichte creatieve meedenker. Professioneel, nauwkeurig en snel.
Grafisch ontwerp voor het artwork van de cd release van Jan Vink en Jerry Kleisen door Aadwork uit BINK36 Den Haag

Jan & Jerry

Muzikanten

4.8/5
Aad is een zeer creatieve geest en art director. Hij heeft ons blij gemaakt met een zeer passend totaal-ontwerp voor onze eerste CD September­kinderen.
Aad20191023010 hand

Onder­scheidend succes voor jouw merk!

5/5

Met mijn bewezen methode stap-voor-stap bouwen aan jouw onder­scheidend succes.

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren.

Privacy policy