Concept 2 volgde snel en ik werd er blij van

5/5
Logo ontwerp laten maken zoals Daphne Zannoni The Kick Ass Virtual Assistant door Aadwork uit BINK36 Den Haag

Daphne Zannoni

The Kick-Ass VA

"Aad kon goed uit de voeten met mijn moodboard. Concepten volgden snel en ik kreeg precies het onderscheidende logo dat bij mij en mijn bedrijf past."

Ik wist het toch zo goed?

Bijna precies een jaar geleden maakte ik de keuze om een nieuw bedrijf te starten. Alles moest anders, ik word Virtual Assistant (VA). Ik wist mijn bedrijfsnaam, mijn doelgroep en hoe ik alles ging aanpakken. Ik stofte mijn grafische skills af en ging ervoor zitten. Een nieuw logo… Het scherm bleef leeg, mijn muis bewoog niet en mijn hoofd zei ‘error!’ Ik wist het toch zo goed? Maar dit wist ik dus niet.

Ik wist precies wat ik wilde uitstralen

Er is niemand beter dan Aad van Aadwork. Creativiteit voor onderscheidend succes, dat is wat ik wilde hebben. Iets anders dan anderen. Mijn briefing was simpel. Ik wist precies wat ik wilde uitstralen, maar niet hoe ik dat moest omzetten in een logo ontwerp.

Niet veel later had ik het eerste concept

Met een moodboard op Pinterest liet ik de sfeer en uitstraling zien die ik voor ogen had. Daar kon Aad goed mee uit de voeten en niet veel later had ik het eerste concept in mijn mailbox. Drie concepten voor een nieuw logo waarop ik mijn feedback kon geven. Het kleurverloop van concept 1, de vormen van concept 2 en de stopwatch van concept 3 spraken mij aan.

Mijn nieuwe logo: precies wat ik wilde

Concept 2 volgde al snel en ik werd er blij van! Met een kleine laatste aanpassing was mijn nieuwe logo af. Precies wat ik wilde en voor me had gezien, zonder dat ik het zelf wist.

Dank voor de fijne samenwerking

Aad jouw creativiteit zorgt voor mijn onderscheidend succces. De uitstraling in mijn huisstijl laat mijn toekomstige klanten zien dat ik niet een standaard VA ben, maar eentje die anders is. Ik ben meer dan een VA, ik ben een Kick-Ass VA!

Dank voor de fijne samenwerking. Ik beveel je van harte aan bij mijn klanten en mijn netwerk!

Dit zeggen klanten nog meer. Over mij.

1619805468576

Evelien Lems

Pure Living

5/5
Aad dacht mee in alles wat we tegen kwamen tijdens het maken van de nieuwe huisstijl en website. Hij gaf tips over handige tools en wist goed hoe ik achter de schermen alles strak moest regelen.
Open Ateliers Den Haag

Thea Bonnecroy

Open Ateliers Den Haag

5/5
Al 4 jaar verzorgt Aad het mooie, kleurige infoblad voor Open Ateliers Den Haag. Een oplossingsgerichte creatieve meedenker. Professioneel, nauwkeurig en snel.
Grafisch ontwerp voor het artwork van de cd release van Jan Vink en Jerry Kleisen door Aadwork uit BINK36 Den Haag

Jan & Jerry

Muzikanten

4.8/5
Aad is een zeer creatieve geest en art director. Hij heeft ons blij gemaakt met een zeer passend totaal-ontwerp voor onze eerste CD September­kinderen.
Aad20191023010 hand

Onder­scheidend succes voor jouw merk!

5/5

Met mijn bewezen methode stap-voor-stap bouwen aan jouw onder­scheidend succes.

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren.

Privacy policy